#d_2148 #d_2150 #d_2215 #d_2216
;

Tilbud

 

Sejlads rundt om fyn

Sejlads rundt om Fyn d. 23-26. maj

I Bogense elsker vi havet! Lørdag d. 25. maj er her Havets dag, hvor du helt gratis kan prøve en tur i kajak, robåd, eller oplev saunagus i Søbadet lige ved siden af Kyst Camping. Det er en god weekend, med masser af gratis hav-aktiviteter. Pak ungerne og badetøjet - og kom! Denne weekend koster det ikke ekstra at have din campingvogn i første række til havet, du betaler kun for en standart plads. Spar havudsigts tillæget 240 kr. (3x80,-) og nyd den vidunderlige udsigt over havet!

 

Samme weekend er her Sejlads rundt om Fyn, med STARt/STOP linje lige udfor Kyst camping. Uanset om du bare gerne vil nyde det imponerende syn af hundredevis af sejlskibe på havet, eller du er med som "hepper" fra land, er det helt perfekt at sætte din campingvogn på en plads i første række til havet og følge kapsejladsen fra land-siden.

 

Sejlads rundt om Fyn
Træskibe

Gamle træskibe

Book en plads i første række til synet af de smukke, gamle træskibe kommer sejlene ind d. 20. juli.

Skibene ligger i havnen som er Kyst campings nabo hele weekenden, hvor I har mulighed for at opleve den vidunderlige stemning med de gamle smukke træskibe.

Søndag sejler skibene videre igen på deres færd.

Book nu
Rosenfestival

Rosenfestival

Glæd jer til at opleve en skøn weekend i Bogense! Bogense bugner af roser og stemning hele weekenden.

Book til Rosenfestival her
Musik camp uge 27

Musikcamp uge 27, børn 6-12 år

I samarbejde med Nordfynsmusikskole inviterer vi musikglade børn til gratis deltagelse på Musikcamp, mandag - torsdag i uge 27 på Kyst camping. Det er helt gratis at deltage i musikcampen, I betaler således kun den alm. camping overnatningspris.

Alle børn på Kyst camping 6-12 år kan deltage og det kræver ingen erfaring med musik instrumenter, bare barnet er glad for musik og har lyst til at deltage alle dagene mandag-torsdag i uge 27.

Her er 3 voksne undervisere fra Nordfyns musikskole, som inddrager børnene i musikkens glæder kl. 09.00-15.00 hver dag i musikcamp ugen.

Vi slutter ugen med en koncert torsdag eftermiddag, hvor alle er velkomne til at komme og se børnene optræde.

Book camping og deltagelse i musikcamp her