#d_3124

Corona virus

Hold afstand. Vask hænder. Nys i ærmet. Max 10 personer samlet både inde og ude. Bliv hjemme i Påsken.  

Covid-19 virus

Opdateret d. 23. marts 

Vi havde sådan HÅBET! 

Vi håbede vi kunne åbne som planlagt d. 3. april, men i dag d. 23. marts holdt regeringen pressemøde, hvor de henstillede til, at alle danskere drossler ned for rejseaktiviteter i Påsken.

Påsken er campingpladsernes højborg. Der hvor vinteren forløses, vognen og forteltet kommer op og der grilles ved forteltene. Vi skal kunne se os selv, vores gæster og vores ansatte i øjnene og vide, at vi har gjort hvad regeringen beder os om. 

Det betyder, vi har besluttet at udskyde åbningen af årets sæson til d. 1. maj. Altså 4 uger senere end planlagt. Tilgengæld holder vi åbent til og med efterårsferien i uge 42.

Vores fastliggere, som havde booket sæson i perioden 3. april- 20. september, får således præcis det samme antal uger på camping som hele tiden planlagt, blot i perioden 1. maj - 18. oktober.

Vores foråspladser som har booket i perioden 3. april - 30. juni, får istedet 2 ugers sommerferie i højsæsonen, og deres sæson er således i perioden 1. maj- 12. juli.

Alle som har booket ophold i april måned kan ombooke til en anden periode og naturligvis bliver deres depositum flyttet med til den nye booking.

Vi håber helhjertet, at Danmark er på højklant igen d. 1. maj og beder alle om at overholde regerings anvisninger. 

Vi ses den 1. maj til et brag af en campingsæson, når vi alle sammen må komme ud igen!

Kærlige hilsner Campingmutter, (som næsten har fået tørret øjnene nu. Det tog lidt tid inden jeg holdt op med at græde, men Kærlighed gør ondt nogen gange. Det gør camping med Kærlighed også lige nu. Men vi ved, at det er Kærlighed til både vores gæster, vores ansatte, vores familie og vores forretning på den lange bane, som er aller-vigtigst lige nu)

Vi følger stadig Sundhedsstyrelsens anvisninger og der kan således komme ændringer.