#d_3020 #d_2215 #d_2150 #d_2216
;

Tilbud

 

Tirsdag-torsdag i juni

Tirsdags-tilbud

Hver tirsdag i april-september er der veteran biler på havnen lige ved siden af Kyst camping. Det skal du have mulighed for at nyde så derfor har vi lavet et særligt tirsdags-tilbud til dig.

2 nætter i lavsæsonen tirsdag-torsdag, incl. 2 voksne, strøm og wifi 400 kr. Du sparer 100 kr!

Book Nu
Seniorhytte i hverdagene

Seniorhytte på tirsdage

Hurraa for senior livet, hvor det er muligt at tage afsted når andre er på arbejde og i skole. Hvis du er senior, HAR du allerede taget din tjans med tidligere morgener, madpakker og ud af døren om tiorsdagen! NYD du har muligt for at tage afsted nrå det passer dig nu, og spar lidt penge på det også..

Hver tirsdag i april-september er der veteran biler på havnen lige ved siden af Kyst camping. Det skal du have mulighed for at nyde så derfor har vi lavet et særligt tirsdags-tilbud til dig. Kom i vores dejlige seniorhytte 2 nærtter tirsdag-torsdag i foråret og spar 100 kr. 

Læs mere ...
Havets dag

Havets dag d. 12-14 juni

I Bogense elsker vi havet! Lørdag d. 13. juni er her Havets dag, hvor du helt gratis kan prøve en tur i kajak, robåd, eller oplev saunagus i Søbadet lige ved siden af Kyst Camping. Det er en god weekend, med masser af gratis hav-aktiviteter. Pak ungerne og badetøjet - og kom.

Denne weekend koster det ikke ekstra at have en plads i første række til havet. Dvs du sparer de 100 kr. pr. døgn som det normalt koster at være i første række.

Havets dag
Påske

Påske i Bogense

Book Påsken Nu
Lillebælt 8-11/7

Luksus hytte 8-11/7

Book her
Tilbud Lillebælt 5-11/8

Luksushytte 5-11/8. Spar 300 kr.

Har I også sensomemrferie? Vores luksushytte med havudsigt er ledig onsdag d. 5/8 - tirsdag d. 11/8. 

Kom til havet i vores luksushytte med plads til 6 personer, incl. slutrengøring og strømforbrug. Book nu og spar 300 kr.!

Book Nu