#d_3033 #d_3290 #d_1494 #d_3585 #d_1652 #d_1484

Helt ned til havet

 

 Svøm

Er ungerne vandhunde?

Hop i morgen, middag og aften! Svøm ud til tømmerflåden, hyg dig med paddelboard på det lave vand. Tag bare hunden og ungerne med.

Sejl

Ideel til havsport

Sejler du? I kajak, jolle eller i badering. Dyrker du open air swim eller kite-surfer du ? Så kan du bare begynde at glæde dig! Imens resten af familien hygger sig på legepladsen eller med at shoppe i byen, smutter du en tur på havet. Go´fornøjelse!. Afsted på havet med dig!

Søbad

Søbad

Lige ved siden af Kyst Camping ligger det nye lækre søbad med badebro, omklædning, inden- og udendørs bruser og sauna. Søbadet har også Open water havsvømmebane med internationale mål. Det er helt gratis at bruge, når du er gæst på Kyst Campng. Der er tit saunagus i søbadet som du kan tilmelde dig. Søbadets nabo er Dampskipshuset, hvor I kan købe is og sodavand, sidde på udsigtstrapperne og hold øje med ungerne, som nyder livet.

Havnen

Havnen er vores nabo

Nyd vores smukke omgivelser. Havnen bugner med cafeer og restauranter, hvor I kan nyde skibene som sejler forbi. Tag med skibet Castor, som ligger til lige ved siden af Kyst Camping. Snup en dags tur med Castor til Juelsminde, Samsø eller Sørøvertur med ungerne

Vil du også gerne være opdateret med nyheder og tilbud? Tilmeld dig her

x