#d_1484 #d_3033 #d_1494 #d_1499 #d_1652

Helt ned til havet

 

 Svøm

Er ungerne vandhunde?

Bogense har fået et helt nyt lækkert søbad lige ved siden af Kyst Camping. Morgendukkert, middagsdukkert og aftendukkert. Lad børnene boltre sig i den lave vand. Lækker stor badebro med flere trapper ned i havet, mulighed for at hoppe i og svømme ud til tømmerflåden, samt udsigtstrapper hvor I kan sidde holde øje med ungerne. Søbadet har omklædning og sauna som er helt gratis at bruge når I er gæst på Kyst Camping. Måske svømmer de en tur ud til tømmerflåden? Søbadets nabo er Dampskinshuset, hvor I kan købe is, sodavand m.m. imellem badeturene.

Sejl

Ideel til havsport

Sejler du? I sejlskib, kajak, jolle eller i badering? Så kan du bare begynde at glæde dig! Imens resten af familien hygger sig på legepladsen eller med at shoppe i byen, smutter du en tur på havet. Go´fornøjelse!

Havnen

Havnen er vores nabo

Nyd vores smukke omgivelser. Havnen bugner med cafeer og restauranter hvor I kan nyde skibene som sejler forbi. Tag med skibet Castor, som ligger til lige ved siden af Kyst Camping. Snup en dags tur med Castor til Juelsminde, Samsø eller Sørøvertur med ungerne