#d_3287

Om os

 

Henrik

Henrik, pladsmand

Vores pladsmand som sørger for her altid er pænt og ordenligt. Henrik er fuldtids ansat året rundt. I sommerhalvåret slår han græs, klipper hække, river perlesten, fjerner ukrudt, vander blomster og reparerer småting. I vinter halvåret maler Henrik bygninger og bygger projekter sammen med Rehné. Henrik er født og opvokset i Bogense og vi er super heldige at have Henrik på Kyst Camping.

Lise

Lise, service

Kyst Campings skønne service assistent. Lise har et hav af talenter som vi bruger bredt! Lise søger for alle bygninger og hytter altid er funklede rene! Det fuldstændig rent i alle kroge og alle familiebaderum står kniv-skarpt når Lise har været der.. Lise hopper også ind i informationen i spids perioder. Hvor Lise er, løser det hele sig! I vinter halvåret passer Lise sine studier og underviser børn med særlige behov.

Louise

Louise, service

Louise er vant til at gøre rent på skoler og fritidshjem, så hun er 100-meter mester i afspritning af håndtag og overflader. Louise ved rigtig meget om rengøring hvor der er mange mennesker samlet.

Mis

Campingkatten

Misser-mis-mis har en vigtig tjans med at sørge for at de vilde dyr som naturligt hører til på havnen, bliver på havnen. Og han er god til sit job!

Vil du også gerne være opdateret med nyheder og tilbud? Tilmeld dig her

x